Tag Archives: wordless wednesday

bitstrips wan gerrard 3

Wordless Wednesday #40 – Bitstrips

Layan je, sekarang masih berambut pendek sebab tu bulat je kepala tu hehe Boleh cuba aplikasi Bitsrips Facebook dan share pada rakan-rakan anda status semasa anda. Dah famous benda ni sekarang.  

luis suarez benjamin celebration

Wordless Wednesday #39 – Isu Semasa Terkini

Hari yang panas dengan entry yang juga terasa bahangnya. Jagalah kesihatan anda semua Sangat gembira dia sudah kembali bermain. Tak pasti Liverpool perlu pemain macam dia Teruskan dapat tiga mata Kali ni BR1M 3.0 boleh tahan berapa lama? Ada cadangan parking sejam RM40 di KL..