Jersi Baru Barcelona 2012-2013

Jersi rasmi home dan away Barcelona rekaan Nike

jersi baru barcelona 2012_2013 17

Tersebarnya jersi baru minggu lepas yang dikatakan hanya khabar angin sebelum rekaan itu secara rasminya telah dilancarkan kelab tersebut. Penyokong Barca seperti penyokong man utd, kecewa dengan rekaan musim depan.

Jersi Home mereka berwarna biru tua dengan warna merah di bahagian dada yang seperti kelunturan warna. Jersi away mereka pula berwarna kuning dengan corak oren didadanya.

Jersi penjaga gol pula berwarna biru gelap kehitaman.

Perubahan juga dilihat dari segi font nama dan angka pemain.

Gerard Pique

Jersi baru ini nampak bagus bila dipakai daripada anda melihatnya. Rekaan yang baik dan moden, saya suka

Sangat terang musim depan Barcelona. :)

5 thoughts on “Jersi Baru Barcelona 2012-2013”

  1. wandisini says:

    kecewa fan MU dan Barca…jersi macam tak garang langsung. fan MU paling kecewa, dah macam kain pelekat je jersinya

    1. Wan Gerrard says:

      hehe rekaan nike musim ni tak best kot, tapi ikla diorang mantap pulak lol

  2. Mimi says:

    Lawa pe jersi oren. Takde lg jersi oren

    1. Wan Gerrard says:

      oh ok, jangan lupa beli la ye

      1. mohd says:

        kita nak beli baju barcelona warna kuning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>