“Clicky"

Home » Isu Semasa » Gambar Proton Preve Sapphire

Gambar Proton Preve Sapphire

Pembaharuan Preve Special Edition (SE)?

proton preve sapphire

Versi khas Preve, Sapphire telah ditayangkan kepada umum dengan kemungkinan pembaharuan yang akan dilakukan ke atas Proton Preve ketika majlis pelancaran Proton Preve. Sapphire dikatakan model istimewa di majlis berkenaan.

Sapphire membuat beberapa perubahan daripada kereta preve asal, dengan memberi lebih gaya mewah dan nampak sporty. sapphire dihasilkan oleh dua orang pereka muda Proton yang menjelmakan Preve.

Prevé Sapphire dikemaskan dengan kit badan baharu yang terdiri daripada bampar hadapan, skirt sisi dan lips pada bampar belakang. Bingkai tingkap kemas dengan jaluran krom menyerlahkan lagi imej mewah Sapphire. Roda aloi yang digunakan pula dari jenama Lenso dengan saiz 18 inci manakala di sebalik roda hadapan dipasangkan angkup brek Lotus. Paling menyerlahkan imej Prevé Sapphire ialah warna yang membaluti tubuhnya iaitu gun-metal matte yang dikontrakan dengan bumbung hitam berkilat.

Info harga & rekaan Proton Preve pilihan ramai

Gambar Proton Sapphire

proton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphireproton preve sapphire

Mantap gak rekaan Sapphire ni, mungkin jika ini betul Preve SE makin ramai mahu menempahnya. Mungkin ada beberapa kelemahan yang dapat ditingkatkan 🙂