Evra atau Suarez lebih memalukan?

Evra atau Suarez lebih memalukan?

February 12, 2012 27 Comments
 

Evra sekali lagi menjadi mangsa keadaan

Evra monyet

Manchester United 2 Liverpool 1

Pengurus Man United, Alex Ferguson memberitahu beliau tidak percaya dengan tindakan Luis Suarez. Beliau juga menambah Suarez tidak patut bermain untuk Liverpool dan hanya menghina nama Liverpool juga mampu menyebabkan rusuhan. Ini adalah reaksi pengurus Man Utd selepas dikatakan Suarez menolak untuk bersalaman dengan Evra.

Pengurus Liverpool pula, Kenny Daglish salahkan media Sky TV berhubung isu Suarez dan Evra bersalaman. Kenny menegaskan tidak adil untuk menyalahkan Suarez perlawanan ini. Beliau tidak tahu yang Suarez tidak akan bersalaman dengan Evra dan tidak nampak insiden tersebut. Penyokong kami di sini berkelakuan sangat baik dan tiada apa-apa buruk terjadi. Tambah Kenny Daglish, jika seseorang menuduh saya bersifat perkauman dan saya sendiri tahu ianya tidak benar, saya juga tidak akan bersalaman dengannya.

Komen Jamie Redknapp, Jika anda berjalan dan berjumpa seseorang yang anda tidak suka, pasti anda tidak akan bersalaman dengannya.

Komen Xabi Alonso, Tak bersalaman, tiada masalah. Mengejar Suarez ke terowong masa HT? Evra memang kaki penghasut

Dalam Video itu juga nampak seperti Evra merendahkan tangannya selepas bersalaman dengan Henderson untuk buatkan Suarez terfikir yang beliau tidak mahu bersalaman. Apabila Suarez lepas, Evra menggengam tangan Suarez dan tunjukkan kepada TV yang Suarez tidak mahu bersalaman dengannya. Hyprokrit. Sumber This IS Anfield

Video Evra yang tidak mahu salam Suarez atau sebaliknya

Hmm budak hitam ni sekali lagi berlakon menjadi mangsa keadaan dan mahukan lebih perlindungan sama seperti seorang perempuan. Melompat-lompat di hadapan Suarez. Evra ni menang gila nak dapat perhatian orang ramai. kesian. Respect Suarez yang masih cool dan abaikan Evra. Gembira Suarez dapat jaringkan gol. Siapa lebih memalukan?

Wan Gerrard: Siapa mahu salam dengan si penipu ni

Comments (27)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Mana Silapnya Liverpool Musim ni? | June 7, 2012
  1. Juan says:

    nmpk mcm evra jer yg salah
    Post terbaru Juan = October Sky 1999My Profile

  2. Biasa la Evra tu…kalau Suarez betul bersalah kenapa perlu Evra buat semua tu? Boleh fikir sendiri….
    Post terbaru redderscreepers = MU 2-1 Liverpool.My Profile

  3. rahman says:

    inilah yang di mahukan oleh pihak FA, ini akan menyebabkan liga inggeris penuh dengan drama drama yang ingin di tonton di seluruh dunia, maka liga ini akan menjadi semakin popular :)
    Post terbaru rahman = Bumbu desa klcc enakMy Profile

  4. hatiputera says:

    nampaknya EPL akan lebih glamour lepas nie dengan cerita-cerita panas,,,
    Post terbaru hatiputera = Jadual perlawanan EPL 2011/2012 12 feb 2012My Profile

  5. GGMU says:

    fan liverfool putar belit..dh la kalah..kecian la…hahahaha

  6. art says:

    bcakap psal siapa yg lebih memalukan….insiden suarez tunjuk jari tgh masa kalah dgn fulham admin xnk kecoh2 ke?mmg jelas sape yg lebih memalukan…..tu xcite psl game lwn spurs lg….main pijak perut…sape yg lebih memalukan?jwb admin….nk aku jwb?

  7. manu says:

    celah mane plak yg suarez ni baik…dh bgs evra nk salam…lg satu asl admin xjwb soalan art..jwpn dia mmg ‘hehe damn’ je ke..suarez ‘byk baik’ kan

  8. keria_donut says:

    suarez n liverpool mmg mcm sial…..org nk bebaik nak salam, blh wat x tau je.kan bangang namanye.pemain sampai ke penyokong (terutama fans di malaysia) sama je bangang……dh la team mcm sial, berlagak plak 2.tuihhh….ttuuiihhh….

  9. keria_donut says:

    2 namanye team REDSHIT ni mcm sial.player dan fan mmg mcm sial.klu perangai player dh mcm lahanat, fan REDSHIT lg la mcm sial.ape2 p0n, UNITED ttp di atas.liverpool????ade ker???hahahaha

  10. keria_donut says:

    ko nk benci, benci la.janji MUFC ttp kat ats liga.nak harap liverpool dgn suarez, sampai kiamat p0n xkan dpt title yg MU pegang skang ni….ade aku kesah ke korang nk benci evra….dr kedudukan team pon dh tau team mne yang bangang sangat maen bola dan tg mne mmg SUPERB main bola….hahahahaha.jari FUCK suarez tu, cucuk je kat bontot gerard.hahahahahaa

Leave a Reply

CommentLuv badge