Evra atau Suarez lebih memalukan?

Evra sekali lagi menjadi mangsa keadaan

Evra monyet

Manchester United 2 Liverpool 1

Pengurus Man United, Alex Ferguson memberitahu beliau tidak percaya dengan tindakan Luis Suarez. Beliau juga menambah Suarez tidak patut bermain untuk Liverpool dan hanya menghina nama Liverpool juga mampu menyebabkan rusuhan. Ini adalah reaksi pengurus Man Utd selepas dikatakan Suarez menolak untuk bersalaman dengan Evra.

Pengurus Liverpool pula, Kenny Daglish salahkan media Sky TV berhubung isu Suarez dan Evra bersalaman. Kenny menegaskan tidak adil untuk menyalahkan Suarez perlawanan ini. Beliau tidak tahu yang Suarez tidak akan bersalaman dengan Evra dan tidak nampak insiden tersebut. Penyokong kami di sini berkelakuan sangat baik dan tiada apa-apa buruk terjadi. Tambah Kenny Daglish, jika seseorang menuduh saya bersifat perkauman dan saya sendiri tahu ianya tidak benar, saya juga tidak akan bersalaman dengannya.

Komen Jamie Redknapp, Jika anda berjalan dan berjumpa seseorang yang anda tidak suka, pasti anda tidak akan bersalaman dengannya.

Komen Xabi Alonso, Tak bersalaman, tiada masalah. Mengejar Suarez ke terowong masa HT? Evra memang kaki penghasut

Dalam Video itu juga nampak seperti Evra merendahkan tangannya selepas bersalaman dengan Henderson untuk buatkan Suarez terfikir yang beliau tidak mahu bersalaman. Apabila Suarez lepas, Evra menggengam tangan Suarez dan tunjukkan kepada TV yang Suarez tidak mahu bersalaman dengannya. Hyprokrit. Sumber This IS Anfield

Video Evra yang tidak mahu salam Suarez atau sebaliknya

Hmm budak hitam ni sekali lagi berlakon menjadi mangsa keadaan dan mahukan lebih perlindungan sama seperti seorang perempuan. Melompat-lompat di hadapan Suarez. Evra ni menang gila nak dapat perhatian orang ramai. kesian. Respect Suarez yang masih cool dan abaikan Evra. Gembira Suarez dapat jaringkan gol. Siapa lebih memalukan?

Wan Gerrard: Siapa mahu salam dengan si penipu ni

27 thoughts on “Evra atau Suarez lebih memalukan?”

  1. Juan says:

    nmpk mcm evra jer yg salah

    1. Wan Gerrard says:

      hmm yup evra memang seorang penipu

  2. redderscreepers says:

    Biasa la Evra tu…kalau Suarez betul bersalah kenapa perlu Evra buat semua tu? Boleh fikir sendiri….

    1. Wan Gerrard says:

      aha saje nak buat cerita lagi panas..

  3. rahman says:

    inilah yang di mahukan oleh pihak FA, ini akan menyebabkan liga inggeris penuh dengan drama drama yang ingin di tonton di seluruh dunia, maka liga ini akan menjadi semakin popular :)

    1. Wan Gerrard says:

      aha drama ini yang evra mahukan, kesian rooney yang score 2 gol.die pun nak glamour :P

  4. hatiputera says:

    nampaknya EPL akan lebih glamour lepas nie dengan cerita-cerita panas,,,

    1. Wan Gerrard says:

      aha musim ni banyak betul cerita2 panas..

  5. GGMU says:

    fan liverfool putar belit..dh la kalah..kecian la…hahahaha

    1. keria_donut says:

      aku sokong ko.fan liverpool ni sume lebih jer….fan dan player liverpool sume haram jadah….marah ke gerard?boleh blah……

      1. Wan Gerrard says:

        sokong dari team setan bagai melepas batuk di tangga

  6. art says:

    bcakap psal siapa yg lebih memalukan….insiden suarez tunjuk jari tgh masa kalah dgn fulham admin xnk kecoh2 ke?mmg jelas sape yg lebih memalukan…..tu xcite psl game lwn spurs lg….main pijak perut…sape yg lebih memalukan?jwb admin….nk aku jwb?

    1. Wan Gerrard says:

      hehe damn

      1. keria_donut says:

        admin dgn suarez lbh kurang same je…dua2 B****hahahaha…nmpk slh org laen je.salah team sendiri x nmpk…..SHIT…..

        1. Wan Gerrard says:

          takpe, evra paling dibenci skrg

  7. manu says:

    celah mane plak yg suarez ni baik…dh bgs evra nk salam…lg satu asl admin xjwb soalan art..jwpn dia mmg ‘hehe damn’ je ke..suarez ‘byk baik’ kan

    1. Wan Gerrard says:

      hehe xperlu nak jawab kot..damn

  8. keria_donut says:

    suarez n liverpool mmg mcm sial…..org nk bebaik nak salam, blh wat x tau je.kan bangang namanye.pemain sampai ke penyokong (terutama fans di malaysia) sama je bangang……dh la team mcm sial, berlagak plak 2.tuihhh….ttuuiihhh….

    1. Wan Gerrard says:

      evra nak salam buat apa..dah tau orang tak suka..bodoh lak fans setan ni

      1. keria_donut says:

        xkira la mcm mne p0n….stakat ckp je blh la.setan2 pon team MU ni, tmpt plg ats.tp pasukan THE REDSHIT plak,mne tmptnye…..maen mcm puki sial, ape barang.klu dh bodoh, bodoh jgk…..maen la mcm mne p0n, ttp xkn naek punye….

        1. Wan Gerrard says:

          fans setan yg bodoh memang ada dimana2

  9. keria_donut says:

    2 namanye team REDSHIT ni mcm sial.player dan fan mmg mcm sial.klu perangai player dh mcm lahanat, fan REDSHIT lg la mcm sial.ape2 p0n, UNITED ttp di atas.liverpool????ade ker???hahahaha

    1. Wan Gerrard says:

      United still a LOSER!..

  10. keria_donut says:

    ko nk benci, benci la.janji MUFC ttp kat ats liga.nak harap liverpool dgn suarez, sampai kiamat p0n xkan dpt title yg MU pegang skang ni….ade aku kesah ke korang nk benci evra….dr kedudukan team pon dh tau team mne yang bangang sangat maen bola dan tg mne mmg SUPERB main bola….hahahahaha.jari FUCK suarez tu, cucuk je kat bontot gerard.hahahahahaa

    1. Wan Gerrard says:

      team setan paling bangang, semua org tau dah..kesian fans setan ni sorg2 syok sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>