“Clicky"

Home » Sukan » Liverpool » Evra atau Suarez lebih memalukan?

Evra atau Suarez lebih memalukan?

Evra sekali lagi menjadi mangsa keadaan

Evra monyet

Manchester United 2 Liverpool 1

Pengurus Man United, Alex Ferguson memberitahu beliau tidak percaya dengan tindakan Luis Suarez. Beliau juga menambah Suarez tidak patut bermain untuk Liverpool dan hanya menghina nama Liverpool juga mampu menyebabkan rusuhan. Ini adalah reaksi pengurus Man Utd selepas dikatakan Suarez menolak untuk bersalaman dengan Evra.

Pengurus Liverpool pula, Kenny Daglish salahkan media Sky TV berhubung isu Suarez dan Evra bersalaman. Kenny menegaskan tidak adil untuk menyalahkan Suarez perlawanan ini. Beliau tidak tahu yang Suarez tidak akan bersalaman dengan Evra dan tidak nampak insiden tersebut. Penyokong kami di sini berkelakuan sangat baik dan tiada apa-apa buruk terjadi. Tambah Kenny Daglish, jika seseorang menuduh saya bersifat perkauman dan saya sendiri tahu ianya tidak benar, saya juga tidak akan bersalaman dengannya.

Komen Jamie Redknapp, Jika anda berjalan dan berjumpa seseorang yang anda tidak suka, pasti anda tidak akan bersalaman dengannya.

Komen Xabi Alonso, Tak bersalaman, tiada masalah. Mengejar Suarez ke terowong masa HT? Evra memang kaki penghasut

Dalam Video itu juga nampak seperti Evra merendahkan tangannya selepas bersalaman dengan Henderson untuk buatkan Suarez terfikir yang beliau tidak mahu bersalaman. Apabila Suarez lepas, Evra menggengam tangan Suarez dan tunjukkan kepada TV yang Suarez tidak mahu bersalaman dengannya. Hyprokrit. Sumber This IS Anfield

Video Evra yang tidak mahu salam Suarez atau sebaliknya

Hmm budak hitam ni sekali lagi berlakon menjadi mangsa keadaan dan mahukan lebih perlindungan sama seperti seorang perempuan. Melompat-lompat di hadapan Suarez. Evra ni menang gila nak dapat perhatian orang ramai. kesian. Respect Suarez yang masih cool dan abaikan Evra. Gembira Suarez dapat jaringkan gol. Siapa lebih memalukan?

Wan Gerrard: Siapa mahu salam dengan si penipu ni